Kølebil hos Via Biler

Få din nye varebil indrettet som kølebil – og få samtidig vores 360° rådgivning, så vi kommer hele vejen rundt om dit bilkøb til erhverv.

Hos Via Biler er vores erhvervsrådgivere eksperter – ikke blot i varebiler, men også i kølebiler til erhverv. Når du køber en kølebil, er der flere forhold at være opmærksom på i forhold til transport af fødevarer. Vores erhvervsrådgivere sørger for, at din nye kølebil overholder den gældende lovgivning på området, og at den er ATP-godkendt til fødevaretransport, så du trygt kan levere mad til dine kunder.

Kontakt os direkte på telefon 87 47 11 80 eller skriv til os og hør nærmere.

Specialindrettet kølebil til dine behov

Uanset hvilken størrelse bil og varerumsvolumen du og din virksomhed har brug for, kan vi gennem Toyotas og Fords brede modelprogrammer levere en kølebil, der passer til dine behov.

Også selve indretningen af din kølebil indebærer et væld af muligheder. Vi samarbejder blandt andet med KH OneStop og anvender elementer fra Thermo King i opbygningen af vores kølebiler. Sammen afdækker vi, hvad du forventer af din kølebil, og hvilke krav du har til den, så vi kan finde den helt rigtige indretning og opbygning af din nye kølebil.

KH OneStop

Med isolering fra KH OneStop kan du være sikker på, at kølebilen lever op til ATP-konventionen og til øvrige krav til transport af fødevarer. Derudover er isoleringen vandtæt og nem at rengøre med en højtryksspuler. Du får således de mest optimale forhold for at holde en høj hygiejne i din kølebil.

Thermo King

Køleelementer fra Thermo King kan fås i forskellige varianter, så din kølebil både kan køle, fryse og varme og endda standkøl, hvis den skal bruges på eksempelvis messer. Du er således forberedt på alle typer af opgaver, der måtte havne i din virksomheds køkken.

Tilbehør i din kølebil

Udover isolering og køleelement kan vi supplere din kølebil med diverse tilbehør, der gør dine transportture nemmere. Tilbehøret kan eksempelvis være:

 • Spærrebom
 • Faste eller flytbare termoskillevægge
 • Bændelgardiner ved bag- og sidedøre
 • Frysekit med ekstra dør ved side- og bagdøre
 • Inddeling af flere temperaturzoner
 • Teleskopstænger
 • Hyldearrangement
 • Ekstra sidedør
 • El-drift til køleanlægget
 • Kødophæng
 • Datalogger, der overvåger transporten og sikrer, at dine leverancer ikke udsættes for temperatursvingninger

Kun fantasien og dine behov sætter grænsen.

Eksempel på kølebil

I videoen her kan du se et eksempel på en af de færdigbyggede kølebiler, vi tidligere har haft til salg – en Ford Transit L3H2 med 170 hestekræfter, KH OneStop kølerum og Thermo King V300 køleelement. Kølebilen er dog solgt.

Hør vores erhvervsrådgiver Peter gennemgå kølebilen og fortælle mere om den – og dermed om nogle af de mange muligheder, som vi kan levere til dig.

Vi kommer hele vejen rundt om dit varebilskøb – alle 360°

Når du køber en kølebil hos Via Biler, leverer vi ikke blot kølebilen til dig som en standardløsning. Gennem vores 360° rådgivning kommer vi hele vejen rundt om dit varebilskøb og skræddersyr alle aspekter, så de passer præcis til dine og din virksomheds behov – og til den rette pris.

Du er således sikret én samlet løsning, der sikrer, at der er styr på alt lige fra finansiering og forsikring over dekoration til efterfølgende servicebehov. Du sparer tid og behøver blot at besøge os én gang for at blive rigtig godt – og køligt – kørende!

Hør mere om kølebil

Skal din næste varebil indrettes som kølebil? Eller er du interesseret i en anden indretning af din varebil?

Ring på telefon 87 47 11 80 eller skriv til os via formularen herunder, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.