Renault GRAND SCENIC

➤ 5 stjerner i Euro NCAP-testen
➤ Rummelig, komfortabel og veludstyret
➤ Den oplagte familiebil
➤ Gode tilpasningsmuligheder
 


Karrosseri
MPV


HK
120-150


0-100 km/t (sek.)
10,3-12,4


Brændstof
Benzin | Diesel


Energiklasse
B   A


Km/l
14,1-17,9

Renault SCENIC vinder på brændstoføkonomi, renhed og en køreglæde, der er helt unik. Modellen er kort og godt en praktisk og komfortabel multibil til hele familien.

GRAND SCENIC

Har du brug for en endnu større bil med plads til op til syv personer, er Renault GRAND SCENIC en rigtig god løsning. Med GRAND SCENIC vil du opleve 5-stjernet sikkerhed og et komfortniveau udover det sædvanlige.

Her er der plads til hele familien og mange muligheder for justering af sæder, der gør det nemt for dig at indrette bilen, så den passer til lige netop det formål, du skal bruge den til.

GRAND SCENIC kører som en personbil, men kan rumme syv personer og har gode opbevaringsmuligheder. Du mærker ikke, at du kører i en stor bil, og så er det tilmed en meget økonomisk bil med et brændstofforbrug, der giver dig op til 17,9 km/l.

Beregn byttepris

1/1

Aktuelle kampagner på GRAND SCENIC

Udvalgte varianter af Renault GRAND SCENIC

Model Brændstof Energiklasse |
Km/l | CO2 g/km
Halvårlig grøn
ejerafgift kr.
Vejledende
udsalgspris
TCe 140HK ZEN EDC Benzin B | 14,1 | 160 890 324.900 kr.
Blue dCi 120HK ZEN Diesel A | 17,9 | 146 1750 309.900 kr.
Blue dCi 120HK EDC Bose Diesel B | 16,7 | 158 1750 347.900 kr.

Specifikationer, udstyr og priser kan ændres uden forudgående varsel. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer, udsolgte modeller samt tastefejl. De angivne priser er fra-priser. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for yderligere oplysninger om energiklasse, brændstofforbrug og CO2-udledning.

Book prøvetur

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.


Serviceaftale

Er du træt af værkstedsregninger? Med en Via Biler Serviceaftale er alt inklusivt, og du slipper for at bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger.


Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. I en Via Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.


Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud - uanset om du vil lægge en udbetaling eller ej.