Renault KANGOO

 Optimale lastforhold
➤ Innovativ og praktisk indretning
➤ Rummelig førerkabine
➤ Lavt brændstofforbrug
 


Karrosseri
Varebil


HK
75-90


0-100 km/t (sek.)
13 sec


Brændstof
Diesel


Energiklasse
A   A+


Km/l
21,2-23,3

Har du brug for en bil, der kører lige så godt som en personbil, men har en kapacitet og rummelighed som en varebil, så er Renault Kangoo det rette valg for dig.

Modellens størrelse er den perfekte citybil, der gør det nemt for dig at komme rundt, selv i de mest tætpakkede byer. Den rummelige kabine har plads til tre personer og fungerer som et sandt kontor på hjul.  

En varebil skræddersyet til dig

Kangoo følger Renaults karakteristiske og funktionelle design, hvilket betyder, at den er 100% tilpasset dine erhvervsmæssige behov. Muligheden for tilpasning af indretningen, tre forskellige længder og tre udstyrsniveauer betyder, at du kan skræddersy modellen, så den passer til dit erhverv.

Tilpas indretningen efter dine behov

Med Renault KANGOO får du en innovativ og praktisk indretning, der giver dig gode muligheder for at arbejde, mens du er på farten. Modellen er designet, så der er flere forskellige muligheder i forhold til kapacitet og udstyr. Det gør det nemt at indrette og tilpasse lastrummet, så du kan udnytte pladsen bedst muligt.

KANGOO Z.E. elbil

KANGOO Z.E. er den første 100% eldrevne varebil fra Renault til en overkommelig pris. Med Renaults økonomiske elbil oplever du en ny og anderledes køreglæde, og den lydløse eldrevne motor sikrer dig den mest behagelige kørsel. Du får med andre ord god kvalitet til små penge.

1/1

Udvalgte varianter af Renault KANGOO

Model Brændstof Energiklasse |
Km/l | CO2 g/km
Halvårlig grøn
ejerafgift kr.
Vejledende
udsalgspris *
Access L1 1.5 dCi (80 HK) Diesel A | 22,2 | 147 1500 126.058 kr.
Express L1 1.5 dCi (95 HK) Diesel A | 22,2 | 147 1500 138.882 kr.
Maxi Express L2 1.5 dCi (95 HK) Diesel A | 21,3 | 155 1500 151.634 kr.
Z.E. Express 44kw (60 HK) El - | 152 | - 330 196.051 kr.
* Ekskl. moms og inkl. reg. afgift

Specifikationer, udstyr og priser kan ændres uden forudgående varsel. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer, udsolgte modeller samt tastefejl. De angivne priser er fra-priser. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for yderligere oplysninger om energiklasse, brændstofforbrug og CO2-udledning.

Ny varebil?

Lad os kontakte dig, så vi sammen kan finde din nye varebil. Udfyld formularen herunder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.


Serviceaftale

Er du træt af værkstedsregninger? Med en Via Biler Serviceaftale er alt inklusivt, og du slipper for at bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger.


Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. I en Via Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.


Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud - uanset om du vil lægge en udbetaling eller ej.