Renault TWINGO

➤ 5 stjerner i Euro NCAP-testen
➤ God pladsudnyttelse
➤ Lavt brændstofforbrug
➤ Ideel til bykørsel

 


Karrosseri
Hatchback


HK
75


0-100 km/t (sek.)
14,5


Brændstof
Benzin


Energiklasse
A+


Km/l
18,9

Den nye Renault Twingo giver dig en helt unik køreoplevelse, der kombinerer et karakteristisk design, let manøvrering og god pladsudnyttelse.

Twingo er en mikrobil med mange praktiske egenskaber, et fedt design og en vellykket grundmotor, der belaster miljøet mindst muligt. Du får med andre ord meget mere end bare en bil og vil opleve masser af køreglæde i mange år.

Skræddersyet til bykørsel

Motortyperne til Renault Twingo er ligeså diskrete, som de er effektive, og uanset om du kører fra byen til landevejen eller motorvejen, vil du opleve den samme køreglæde og energi. Med den helt nye motor, SCe 70, er denne model ideel for byafhængige, som ræser fra gade til gade. Benzinmotoren på 70 hk er skræddersyet til bykørsel og sikrer en komfortabel, livlig og fleksible kørsel.  

Den bedste teknologi

Der er ingen grund til at lade motoren køre for ingenting. Med Stop & Start standser motoren automatisk, når bilen sættes i frigear. 

Det reducerer både brændstofforbruget og udledningen af CO2. Denne smarte teknologi betyder, at Renault Twingo kun forbruger 17,5 km/l og har CO2-emissioner på højest 129 g/km.

God pladsudnyttelse

For en 5-dørs mikrobil er pladsen udnyttet optimalt med mange opbevaringsrum og en rigtig god kabineplads. Motoren er placeret bag i bilen, og al pladsen foran bliver derfor brugt til frigang i forhjulene. Det mærkes ved, at modellen er langt mere adræt end andre modeller, let at manøvrere og har en meget lav venderadius, der gør den super nem at parkere i byen.

Karakteristisk design

Renault Twingo har et flot design og med den karakteristiske front, der kendetegner Renaults lækre design, bliver den lagt mærke til i trafikken. Den gode kabineplads og siddehøjde gør det til en sand fornøjelse at køre rundt i den smarte Twingo.

Beregn byttepris

1/1

Aktuelle kampagner på TWINGO

Udvalgte varianter af Renault TWINGO

Model Brændstof Energiklasse |
Km/l | CO2 g/km
Halvårlig grøn
ejerafgift kr.
Vejledende
udsalgspris
Lifte SCe (75 HK) Benzin A+ | 18,9 | 117 500 99.900 kr.
ZEN SCe (75 HK) Benzin A+ | 18,9 | 117 500 111.900 kr.

Specifikationer, udstyr og priser kan ændres uden forudgående varsel. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer, udsolgte modeller samt tastefejl. De angivne priser er fra-priser. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for yderligere oplysninger om energiklasse, brændstofforbrug og CO2-udledning.

Book prøvetur

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.


Serviceaftale

Er du træt af værkstedsregninger? Med en Via Biler Serviceaftale er alt inklusivt, og du slipper for at bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger.


Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. I en Via Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.


Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud - uanset om du vil lægge en udbetaling eller ej.