Ny varebil?

Kontakt erhvervsteamet

 

Mads Lykke Poulsen
Direktør, Erhverv
Børge Nygaard
Toyota Aarhus Nord
Claus Johansen
Toyota Valby
Kim Sørensen
Ford Aarhus
Martin Hørlyk Kirkeby
Ford Aarhus
Michael Spang
Ford Brøndby
Nicolai Sloth Lyngby
Toyota Silkeborg
Niklas Jung Jørgensen
Ford Valby
Peter Kofoed
Renault Amager

Varebiler fra Via Biler

 

Varebil, varevogn eller kassevogn – kært barn har mange navne. I udgangspunktet er der ingen forskel på de tre definitioner, da alle i lovmæssig forstand indbefatter en bil uden bagsæder. I stedet har den et varerum, der kan designes lige som du og din virksomhed ønsker det.

 

Skal din virksomhed have ny varebil fra Toyota, Ford, Renault eller Dacia? Så er vi klar til at gøre det nemt for dig. Vi sørger nemlig for, at alt lige fra finansiering til specialindretning og bildekorationer spiller.

Hos Via Biler er vi bilentusiaster, og vi bruger vores store viden til at rådgive dig og din virksomhed. Hos os får du en skræddersyet løsning, der passer til dine og din virksomheds behov - og som holder dine omkostninger nede.

 

Kontakt os, og lad os give et bud på en løsning til din virksomhed.

Via Bilers 360°-løsning

Med vores 360°-løsning kommer vi hele vejen rundt om din bil, når vi rådgiver dig og din virksomhed om dit bilkøb.

Bilen
Indretning
Udstyr
Finansiering
Dekoration
Forsikring
Service

Personlig eksperthjælp og rådgivning

Uanset din virksomheds behov tør vi godt love, at vi har en varebil, der matcher dine behov. Hos Via Biler finder du alt fra små varevogne med lave brændstofforbrug til store, rummelige og specialindrettede varevogne. Vi er specialiserede i at forstå din forretnings behov, så du får den bil, der passer perfekt til din virksomheds behov. Vi sørger for, at dit rullende kontor er præcis, som du ønsker.

Skræddersy din varebil

Vi skræddersyr din kommende varebil, så den opfylder alle dine behov. Uanset om du leder efter én eller flere varebiler, finder vi den optimale løsning for dig og din virksomhed. Hos Via Biler tilbyder vi en 360°-løsning, der indeholder alt fra finansiering til indretning. Således sparer du tid i en travl hverdag, da du kun behøver at besøge os for at finde den helt rette løsning.

Når du har fundet den rette varebil, hjælper vi dig videre med indretningen af den. Vores erhversteam har ekspertisen til at skabe den helt rigtige indretning af din varebil ud fra et hav af tilpasningsmuligheder. Vi guider dig igennem opbygningen af reoler, valg af logo, blink, bundplader osv. - alt designet til at gøre din hverdag nemmere. På den måde kan du blot smide værktøjet ind bag i bilen og køre ud af døren, så snart din varebil er klar.

Du kan selvfølgelig regne med, at alle vores varebiler lever op til alle lovkrav. Via Biler Erhverv laver totalløsninger fra start til slut, så du får den fulde pakke hos os uden bekymringer. Det eneste, du skal bekymre dig om, er, hvilken varebil der skal være din trofaste kollega på vejene.

Se mere på vores udvalg af nye varebiler fra Toyota, Ford, Renault og Dacia herunder.

Renault Varebiler

Finansiér din nye varebil

Finansiér din kommende varebil fordelagtigt hos os gennem erhvervsleasing. Når du erhvervsleaser din nye varebil, undgår du at binde kapital i den. I stedet kan du styrke din virksomheds pengebeholdning. Uanset om du vælger at købe eller lease din varebil, rådgiver dig til den bedste finansielle løsning.

Ved erhvervsleasing får din virksomhed:

  • Større økonomisk råderum
  • Fuld brugsret over varebilen i leasingperioden
  • Frit valg mellem modeller og mærker
  • Fast leasingydelse hver måned

Fradrag i moms

En leasingafgift er en driftsomkostning, som kan trækkes fra i moms, når du køber en varebil på gule plader og har en momsregisteret virksomhed. På den måde undgår du at skulle finansiere 25% moms. Med en leasingaftale får du således fuld skattemæssig effekt i hele leasingperioden. Momsudbetalingen er nemlig fjernet, når du vælger at lease din varebil, og momsen er i stedet delt ud over hele leasingperioden. Momsfradraget betinger dog, at du ikke anvender varebilen til privat kørsel - medmindre du registrerer den på papegøjeplader.

Få eksperthjælp til din varevogn

Har du spørgsmål om varebiler? I vores FAQ kan du læse svar på de spørgsmål, som vi oftest bliver stillet.

Finder du ikke det, du søger, står vores erfarne rådgivere altid klar til at hjælpe dig. Find din lokale erhvervsrådgiver herunder eller kontakt os i Aarhus, Silkeborg, Skanderborg, Brøndby, Valby eller på Amager, og lad os give dig et bud på en løsning til din virksomhed.

Gå til FAQ

Bliv ringet op

Kan vi hjælpe dig?

Sidder du med et spørgsmål, eller er der noget, du ikke kan finde svar på? Så vil vi rigtig gerne hjælpe. Udfyld felterne, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.