Karrosseri
Varebil


HK
136


0-100 km/t (sek.)
11,2


Brændstof
El


Energiklasse
-


EV rækkevidde (WLTP)
270-274 km

Toyota Proace City Electric

 Bygget til din forretning
100% elektrisk
 Avanceret teknologi
 Rummeligt varerum

100% elektrisk køreglæde - klar til dig og din virksomhed

Den smarte varevogn er nu elektrificeret

Proace City Electric er en alsidig og funktionel varebil. Den fås i et væld af varianter, og med alt lige fra Medium- og Long akselafstand til en- og to skydedøre. Derfor tør vi godt sige, at Proace City Electric er bygget til dig og din forretning.

Rummelig og komfortabel

I Toyota Proace City vil du opleve en suverænt rummelig kabine, et velorganiseret instrumentbræt samt en række yderst komfortable sæder. Med hele tre karosserityper og god nyttelast, er bilen skræddersyet til din næste arbejdsopgave. Proace City Electric har en nyttelast på 639 kg. og kan rumme op til to europaller.

Det er nemt at køre elektrisk

Proace City Electric er som skabt til forretningen i byen. Den smarte varebil kommer med en batterikapacitet på 50 kWh. Og med 10 år eller op til 1 mio. km batteritryghed - så du trygt og nemt kan udføre dagligdagens opgaver. 

20210405 Proace City Electric Front Standard High
20210504 Proace City Electric Rear Standard High
20210405 Proace City Electric Interior High

Ny varebil?

Lad os kontakte dig, så vi sammen kan finde din nye varebil. Udfyld formularen herunder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.


Serviceaftale

Er du træt af værkstedsregninger? Med en Via Biler Serviceaftale er alt inklusivt, og du slipper for at bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger.


Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. I en Via Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.


Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud - uanset om du vil lægge en udbetaling eller ej.