Toyota Corolla Cross

Kraftfuld SUV
Høj siddeposition
Nyeste hybridteknologi
Familievenlige features


Karrosseri
SUV


HK
197


0-100 km/t (sek.)
7,6


Brændstof
Hybrid


Energiklasse
A+


Km/l
18,5-20,0

Verdens bedst sælgende model har fået vokseværk

Corolla har altid været stilfuld og pålidelig - og nu har den fået vokseværk på flere fronter! Den nye Toyota Corolla Cross er blevet mere rummelig og har fået en højere siddeposition. Med andre ord er den blevet en ægte SUV, der også kan fås med AWD-i. Toyota Corolla Cross er en moderne SUV, der sikrer dig masser af sjov bag rattet.

Første Toyota med femte generations selvladende hybridteknologi

Med den femte generation af selvladende hybrid system får du mere trækkæft, elektrisk styrke og effektivitet. En ny 2,0-liters motor med hybriddrivlinje skaber en unik kombination af power og et lavt CO2-emissionsniveau. Og takket være det intelligente firehjulstræk AWD-i, der fås som tilvalg, kan du køre selvsikkert og med ro i sindet uanset kørselssituationen

Nyd turen bekymringsfrit

Med det nye T-Mate er Corolla Cross' sikkerhed også helt i top. T-Mates sikkerhedsteknologier og førerassistentsystemer samt præ-kollisionssystemet og Toyota Teammate Advanced Park gør det ekstra sjovt at køre i Toyota Corolla Cross.

Hvad er min bil værd?

  • Indtast nummerplade
  • Bilens stand
  • Kontaktoplysninger

Indtast nummerplade

1 Corolla Cross
2 Corolla Cross
3 Corolla Cross
4 Corolla Cross
5 Corolla Cross
6 Corolla Cross
7 Corolla Cross
8 Corolla Cross
9 Corolla Cross
10 Corolla Cross

Book prøvetur

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.


Serviceaftale

En serviceaftale hos Via Biler er tryghed for dig og din bil. Alle serviceeftersyn og vedligeholdelsesreparationer er inklusive, så du ikke længere skal bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger.


Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. I en Via Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.


Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud - uanset om du vil lægge en udbetaling eller ej.