Toyota Yaris

Kompakt
Flot design
 Lavt brændstofforbrug
 Fuld af udstyr


Karrosseri
Hatchback


HK
116-125


0-100 km/t (sek.)
11,0-15,3


Brændstof
Benzin | Hybrid


Energiklasse
A+   A++


Km/l
18,2-26,3

Yaris giver dig følelsen af stor bil – uanset om du foretrækker den klassiske benzinmotor, eller om du vil køre hybrid.

Med sit kompakte design og raffinerede detaljer fanger Toyota Yaris øjet, samtidig med at køreoplevelsen og brugsværdien er blevet opgraderet. Den er bedre end nogensinde før og designet til at være verdens sikreste i miniklassen. Du skal glæde dig til at opleve Toyota Yaris.

Giv humøret - og sikkerheden - et løft

Toyota Yaris giver dig en dynamisk og sjov køreoplevelse, bedre komfort og sikkerhed på et helt nyt niveau. Med Yaris bliver du forkælet med så meget udstyr, at selv dyrere biler fra de større prisklasser har svært ved at følge med. Den er fyldt med innovativ teknologi, og med et stort udvalg af ekstraudstyr er du altid connected.

Noget til enhver smag

Når du vælger en Yaris, åbner du samtidig op for en verden af muligheder. Toyota Yaris Hybrid er ledningsfri og skal aldrig lades op. Den er udstyret med en trecylindrede 1.5-liters hybridmotor og er både harmonisk og støjsvag - og den giver dig en imponerende brændstoføkonomi.

Connected køreglæde

Når du sætter dig i førersædet i din Yaris, vil du mærke et design, der har 100% fokus på komfort og køreglæde. Med sit 10" head-up display, får du projekteret de vigtigste kørselsdata op i dit synsfelt i forruden. Derudover kan også nævnes trådløs oplader til din smartphone, smartphones integration og opvarmet rat. Kabinen er indrettet til at give dig et hurtigt overblik over de vigtigste køreinformationer, og hver eneste knap og greb sidder nøjagtigt dér, hvor de skal.

Hvad er min bil værd?

  • Indtast nummerplade
  • Bilens stand
  • Kontaktoplysninger

Indtast nummerplade

Følg Via Biler på YouTube

På vores YouTube kanal, kan du løbende følge med i vores Bil Reviews af nye bilmodeller og sjove brugte biler, som vi har fået på lager!

TOY G1 HUB BRAND IMG Reveal Yaris Exterior 04
TOY G1 HUB BRAND IMG Reveal Yaris Exterior 05
TOY G1 HUB BRAND IMG Reveal Yaris Exterior 06
TOY YARIS20 HYBRID HUB BRAND SOC IMG 08
TOY YARIS20 HYBRID HUB BRAND SOC IMG 09
TOY YARIS20 HYBRID HUB BRAND SOC IMG 04
TOY YARIS20 HYBRID HUB BRAND SOC IMG 22
TOY YARIS20 HYBRID HUB BRAND SOC IMG 25

Aktuelle kampagner på Yaris

Book prøvetur

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.


Serviceaftale

En serviceaftale hos Via Biler er tryghed for dig og din bil. Alle serviceeftersyn og vedligeholdelsesreparationer er inklusive, så du ikke længere skal bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger.


Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. I en Via Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.


Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud - uanset om du vil lægge en udbetaling eller ej.