Toyota Yaris

Kompakt
Flot design
 Lavt brændstofforbrug
 Fuld af udstyr

 


Karrosseri
Hatchback


HK
72-125


0-100 km/t (sek.)
11,0-15,3


Brændstof
Benzin | Hybrid


Energiklasse
A+   A++


Km/l
18,2-26,3

Yaris giver dig følelsen af stor bil – uanset om du foretrækker den klassiske benzinmotor, eller om du vil køre hybrid.

Byd velkommen til den nye Toyota Yaris. Med sit kompakte design og raffinerede detaljer fanger den øjet, samtidig med at køreoplevelsen og brugsværdien er blevet opgraderet. Den er nu bedre end nogensinde før og designet til at være verdens sikreste i miniklassen. Du skal glæde dig til at opleve den nye Yaris.

Giv humøret - og sikkerheden - et løft

Med den nye Yaris får du en dynamisk og sjov køreoplevelse, bedre komfort og sikkerhed på et helt nyt niveau. Med Yaris bliver du forkælet med så meget udstyr, at selv dyrere biler fra de større prisklasser har svært ved at følge med. Den er fyldt med innovativ teknologi, og med et stort udvalg af ekstraudstyr er du altid connected i den nye Yaris.

Noget til enhver smag

Når du vælger en Yaris, åbner du samtidig op for en verden af muligheder. Den nye Yaris Hybrid er ledningsfri og skal aldrig lades op. Den er udstyret med den nye trecylindrede 1.5-liters hybridmotor, som vi kender fra Corolla med 184hk. Der er samtidig sket stor udvikling inden for hybridteknologien, så motoren nu er mere harmonisk og støjsvag - og giver dig en imponerende brændstoføkonomi.

Connected køreglæde

Når du sætter dig i førersædet i din Yaris, vil du mærke et design, der har 100% fokus på komfort og køreglæde. Med det nye 10" head-up display, får du projekteret de vigtigste kørselsdata op i dit synsfelt i forruden. Derudover kan også nævnes trådløs oplader til din smartphone, smartphones integration og opvarmet rat. Der er altså ingen tvivl om, at Yaris er rykket op i den eksklusive liga. Kabinen er indrettet til at give dig et hurtigt overblik over de vigtigste køreinformationer, og hver eneste knap og greb sidder nøjagtigt dér, hvor de skal.

Hvad er min bil værd?

Følg Via Biler på YouTube

På vores YouTube kanal, kan du løbende følge med i vores Bil Reviews af nye bilmodeller og sjove brugte biler, som vi har fået på lager!

TOY G1 HUB BRAND IMG Reveal Yaris Exterior 04
TOY G1 HUB BRAND IMG Reveal Yaris Exterior 05
TOY G1 HUB BRAND IMG Reveal Yaris Exterior 06
TOY YARIS20 HYBRID HUB BRAND SOC IMG 08
TOY YARIS20 HYBRID HUB BRAND SOC IMG 09
TOY YARIS20 HYBRID HUB BRAND SOC IMG 04
TOY YARIS20 HYBRID HUB BRAND SOC IMG 22
TOY YARIS20 HYBRID HUB BRAND SOC IMG 25

Book prøvetur

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.


Serviceaftale

Er du træt af værkstedsregninger? Med en Via Biler Serviceaftale er alt inklusivt, og du slipper for at bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger.


Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. I en Via Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.


Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud - uanset om du vil lægge en udbetaling eller ej.