Karrosseri
Coupé


HK
235


0-100 km/t (sek.)
6,3 - 6,9


Brændstof
Benzin


Energiklasse
D


Km/l
11,4-11,5

Toyota GR86

 Baghjulstræk
Stivere chassis
 Ultra lavt tyngdepunkt
Kraftigere motor

De angivne værdier er de laveste og højeste i motorprogrammet og ikke nødvendigvis repræsentative for en specifik modelkombination. Det angivne brændstofforbrug og CO2-udslip er beregnet ud fra blandet kørsel (EU-norm). Det virkelige brændstofforbrug kan afvige alt efter kørselsmønster og kørestil. De viste billeder kan afvige fra de danske specifikationer og kan indeholde ekstraudstyr og tilbehør der kan udløse ekstraomkostninger. Farverne kan variere fra virkeligheden.

Få føling med vejen - igen

Toyota GT86 var en bragende succes der fik bil entusiasters hjerter til at slå hurtigere med et livligt baghjulstræk, lavt monteret boxer motor og en stiv chassis som gave bilen sublim handling.
GR86 har taget denne formidable opskrift og gjort chassis 50% mere krængningsstabil, så du har endnu mere kontrol og endnu mere føling med vejen.

Kraftig motor

Motoren er som i forgængeren monteret lavt, som det kan lade sig gøre med en boxer motor, for at give bilen et lavt tyngdepunkt og dermed bedre handling. Til gengæld har motoren fået vokseværk, og er blevet til en 2,4l motor, hvorfor du vil få tryllet et endnu større smil på læben med GR86.

Design

GR86 er en stilren cupé, som blandt andet bærer DNA fra 2000GT'eren og AE86'eren i sig. 
Interiøret har ligeledes gennemgået en overhaling og har fået en stor infotainment touchscreen, digitalt cockpit og multifunktionsrat, uden at gå væk fra det rå sportsbilslook.

Hvad er min bil værd?

  • Indtast nummerplade
  • Bilens stand
  • Kontaktoplysninger

Indtast nummerplade

27353
27366
27354
27361
27364
27363

Book prøvetur

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.


Serviceaftale

Er du træt af værkstedsregninger? Med en Via Biler Serviceaftale er alt inklusivt, og du slipper for at bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger.


Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. I en Via Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.


Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud - uanset om du vil lægge en udbetaling eller ej.