Toyota Aygo X

Rummelig
Kompakt & agil
Fuld af udstyr
Crossover i mikrobilsklassen​


Karrosseri
Crossover


HK
72


0-100 km/t (sek.)
15,5-15,6


Brændstof
Benzin


Energiklasse
A+   A++


Km/l
20,5-21,5

Hos Via Biler Toyota kan du få fingrende i Toyota Aygo X, hvor X'et udtales som "cross".

Den populære mikrobil, som første gang så dagens lys i 2005, har fået en ordentlig opgradering, og kan i dag kalde sig for en unik crossover i mikrobilsklassen. 

Kompakt og agil

Aygo X er Toyotas nye svar på en crossover i mikrobilsklassen. Bilen er bygget på samme platform som Toyota Yaris, og den er både længere, bredere og højere end den nuværende Aygo. Aygo X måler 370 cm, hvilket er hele 24 cm længere end sin forgænger og så er den 13 cm bredere, hvilket gør, at kabinen fremstår både større og mere rummelig. Til trods for vokseværket har Aygo X stadig en af klassens mindste venderadiusser på blot 4,7 meter, og er derfor fortsat i sit es selv i de smalleste gader i byen.

Dynamisk design

Med en unik lakering i to farver adskiller Aygo X sig fra alle andre biler på vejen. Udover sort, sølv og hvid introduceres den også i unikke tofarvede lakeringer, der tager udgangspunkt i fire forskellige krydderier: Kardemomme, chili, ingefær og enebær. Fælles for lakeringerne er, at de i kombination med det sorte tag og bagparti skaber et dynamisk udtryk.

Hvad er min bil værd?

  • Indtast nummerplade
  • Bilens stand
  • Kontaktoplysninger

Indtast nummerplade

1 Aygo X Galleri
2 Aygo X Galleri
3 Aygo X Galleri
4 Aygo X Galleri
5 Aygo X Galleri
6 Aygo X Galleri
7 Aygo X Galleri
8 Aygo X Galleri
9 Aygo X Galleri
10 Aygo X Galleri

Book prøvetur

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.


Serviceaftale

En serviceaftale hos Via Biler er tryghed for dig og din bil. Alle serviceeftersyn og vedligeholdelsesreparationer er inklusive, så du ikke længere skal bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger.


Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. I en Via Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.


Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud - uanset om du vil lægge en udbetaling eller ej.