Toyota
Aygo X

Rummelig
Kompakt & agil
Fuld af udstyr
Kommer til sommer 2022
 


Karrosseri
Crossover


HK
72


0-100 km/t (sek.)
15,5-15,6


Brændstof
Benzin


Energiklasse
A+   A++


Km/l
20,5-21,5

Salget af den nye Toyota Aygo X er officielt i gang

Nu kan du endelig få fingrene i den splinternye Toyota Aygo X, hvor X'et udtales som "cross".

Den populære mikrobil, som første gang så dagens lys i 2005, har fået en ordentlig opgradering, og kan i dag kalde sig for en unik crossover i mikrobilsklassen. 

Aygo X forventes at komme til Danmark lige omkring sommerferien i 2022, og der er meget at glæde sig til. Du kan allerede nu reservere et eksemplar hos din lokale Via Biler Toyota-forhandler.

Kompakt og agil

Aygo X er Toyotas nye svar på en crossover i mikrobilsklassen. Bilen er bygget på samme platform som Toyota Yaris, og den er både længere, bredere og højere end den nuværende Aygo. Aygo X måler 370 cm, hvilket er hele 24 cm længere end sin forgænger og så er den 13 cm bredere, hvilket gør, at kabinen fremstår både større og mere rummelig. Til trods for vokseværket har Aygo X stadig en af klassens mindste venderadiusser på blot 4,7 meter, og er derfor fortsat i sit es selv i de smalleste gader i byen.

Dynamisk design

Med en unik lakering i to farver adskiller Aygo X sig fra alle andre biler på vejen. Udover sort, sølv og hvid introduceres den også i unikke tofarvede lakeringer, der tager udgangspunkt i fire forskellige krydderier: Kardemomme, chili, ingefær og enebær. Fælles for lakeringerne er, at de i kombination med det sorte tag og bagparti skaber et dynamisk udtryk.

Beregn byttepris

1/1

Kontakt os og forudbestil din Toyota Aygo X allerede i dag

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.


Serviceaftale

Er du træt af værkstedsregninger? Med en Via Biler Serviceaftale er alt inklusivt, og du slipper for at bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger.


Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. I en Via Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.


Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud - uanset om du vil lægge en udbetaling eller ej.