Karrosseri
Hatchback | Stationcar


HK
140-196


0-100 km/t (sek.)
10,5


Brændstof
Benzin | Hybrid


Energiklasse
B   A   A+   A++


Km/l
15,6-22,2

Toyota Corolla

Verdens bedst sælgende bilmodel

 Pålidelig kvalitet
 Lavt tyngdepunkt
 Innovativ hybridteknologi
 Lavt brændstofforbrug

En spændende ny æra for verdens mest købte bil

Oplev et et raffineret udvendigt look og moderne interiørdesign, intuitiv teknologi og 5. generations hybridteknologi.

Livlig kørsel i den nye Corolla Hybrid

Det er en fornøjelse at køre Toyota Corolla Hybrid. Hybridbilen er livlig, sporty og giver dig en enestående og glidende kørsel med brug af mindre brændstof og med lavere udledning af CO2. Og dét uanset om du vælger en 1.8 liter hybridmotor, eller om du foretrækker den kraftfulde 2.0 liter hybridmotor, som giver dig endnu mere strøm gennem byen.

Læn dig tilbage og nyd turen

Kabinen i den nye Corolla er designet til at give dig endnu mere komfort under køreturen. Sportssæderne omfavner dig og holder dig på plads, så selv lange ture bliver komfortable, og med ratbetjent kørsel, infotainment og lydkontrol kan du holde hænderne på ét sted, mens ratvarmeren hygger om dig på kolde dage.

En stationcar ud over det sædvanlige

Uanset om det er barnevognen eller sportsudstyret, der fylder mest i dit liv, er den nye Corolla Touring Sports designet til at give dig alt det, en stationcar skal kunne - og meget meget mere. Corolla stationcar er ekstra rummelig, ualmindeligt behagelig og sikker som aldrig før.

På bagsæderne har dine passagerer lige så meget komfort som foran, mens bagagerummet giver plads til det hele, takket være den justerbare dækplade, de handy sidelommer og de let foldede bagsæder.

Vælger du din Corolla stationcar som hybrid, får du også en bil, der kører overraskende langt på literen.

Hvad er min bil værd?

  • Indtast nummerplade
  • Bilens stand
  • Kontaktoplysninger

Indtast nummerplade

2022Ndashcorollatouringsportswp003 2
2022Ndashcorollatouringsportswp004 2
2022Ndashcorollagrsportwp001
2022Ndashcorollagrsportwp002
2022Ndashcorollagrsportwp021
2022Ndashcorollatouringsportswp009
2022Ndashcorollatouringsportswp010
2022Ndashcorollatouringsportswp014

Book prøvetur

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.


Serviceaftale

En serviceaftale hos Via Biler er tryghed for dig og din bil. Alle serviceeftersyn og vedligeholdelsesreparationer er inklusive, så du ikke længere skal bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger.


Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. I en Via Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.


Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud - uanset om du vil lægge en udbetaling eller ej.