Toyota Prius Plug-in

Toyotas miljøbil nr. 1
 Avanceret hybridbil
 Intuitivt design
 Rummelighed
 Banebrydende teknologi
 


Karrosseri
Liftback


HK
122


0-100 km/t (sek.)
11,1


Brændstof
Plug-in | Hybrid


Energiklasse
-


Km/l
83,3

Toyotas miljøbil nr. 1.

Når du tager plads i Prius Plug-in, tager du samtidig plads i verdens mest avancerede hybridbil.

Effektiv og dynamisk Prius Plug-in

I Prius Plug-in kombineres Toyotas avancerede hybridteknologi med alle fordelene ved el-kørsel for at give dig kraftfuld acceleration, bløde køreegenskaber og energieffektiv kørsel. 

Hybridbilen, der kører længere på el

Med Prius Plug-in kan du køre op til 63 km på ren el. Det giver dig en brændstoføkonomi på svimlende 83,3 km/l ved blandt kørsel.

På korte køreture kan du vælge udelukkende at køre på el, mens du på længere køreture kan udnytte bilens hybridteknologien. Heller ikke opladning er en udfordring i Prius Plug-in - sæt stikket i, og 2 timer efter er din bil igen fuldt opladt.

Beregn byttepris

1/1

VI AFVENTER NYE PRISER I FORBINDELSE MED DEN NYE REGISTRERINGSAFGIFT

Vi arbejder på højtryk for at kunne vise priserne på Toyotas modeller. Tak for din forståelse.

Specifikationer, udstyr og priser kan ændres uden forudgående varsel. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer, udsolgte modeller samt tastefejl. De angivne priser er fra-priser. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for yderligere oplysninger om energiklasse, brændstofforbrug og CO2-udledning.

Book prøvetur

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.


Serviceaftale

Er du træt af værkstedsregninger? Med en Via Biler Serviceaftale er alt inklusivt, og du slipper for at bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger.


Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. I en Via Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.


Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud - uanset om du vil lægge en udbetaling eller ej.