Den spritnye Toyota Prius Plug-in

Ultra effektiv Plug-in hybrid
Intelligent teknologi
Samlet ydelse på 223 HK
Smukt og banebrydende design

De angivne værdier er de laveste og højeste i motorprogrammet og ikke nødvendigvis repræsentative for en specifik modelkombination. Det angivne brændstofforbrug og CO2-udslip er beregnet ud fra blandet kørsel (EU-norm). Det virkelige brændstofforbrug kan afvige alt efter kørselsmønster og kørestil. De viste billeder kan afvige fra de danske specifikationer og kan indeholde ekstraudstyr og tilbehør der kan udløse ekstraomkostninger. Farverne kan variere fra virkeligheden.

Den nye Prius Plug-in passer på dig i trafikken

Når du tager plads i den nye Prius Plug-in, tager du samtidig plads i en af verdens mest avancerede hybridbiler. Den er nemlig udstyret med den nyeste version af Toyota T-Mate, som hjælper dig med at komme sikkert igennem trafikken.

Luksuriøs komfort, hele vejen rundt

Din nye Prius Plug-in kan hurtigt blive dit nye favorit opholdssted. Cockpittet er førercentreret med et flydende instrumentpanel, harmoniske highlights i det mørke farvetema og et state-of-the-art multifunktionelt førerdisplay.

Oplevelsen af luksus og komfort er den samme for dine passagerer. Den nye Prius Plug-in er nemlig altid opdateret med de nyeste multimedie- og sikkerhedssystemer, så I altid kan føle jer trygge og godt tilpas.

Kør længere med energi fra solen

Den nye Prius Plug-in kører i forvejen rigtig langt på literen med den kompromisløse Plug-in hybrid-teknologi, som forener ren elektrisk kørsel med effektiv hybridkraft. Som om det ikke var nok, kan den nye Prius Plug-in fås med solceller på taget, som kan bidrage til at oplade batteriet, mens du kører, så du kan køre endnu længere.

Parkerer du din nye Prius Plug-in i solen, vil den endda fortsætte med at oplade batteriet, så din rækkevidde er endnu bedre, end da du parkerede.

Den nye Toyota Prius Plug-in bliver introduceret i Danmark til sommer 2023.

Ny Prius - Galleri 1
Ny Prius - Galleri 2
Ny Prius - Galleri 3
Ny Prius - Galleri 4
Ny Prius - Galleri 5
Ny Prius - Galleri 6
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.

Skal vi tage din bil i bytte?

Få at vide hvad den er værd!

  • Indtast nummerplade
  • Bilens stand
  • Kontaktoplysninger

Indtast nummerplade


Serviceaftale

En serviceaftale hos Via Biler er tryghed for dig og din bil. Alle serviceeftersyn og vedligeholdelsesreparationer er inklusive, så du ikke længere skal bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger.


Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. I en Via Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.


Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud - uanset om du vil lægge en udbetaling eller ej.