Toyota Proace Verso

 Innovativ teknologi
 Tilpasses til dine behov
 Rummeligt varerum
Praktisk og komfortabel
 


Karrosseri
Minibus


HK
120-177


0-100 km/t (sek.)
10,1-13,0


Brændstof
Diesel


Energiklasse
 C   B


Km/l
13,2-15,6

Rummelig, praktisk og komfortabel

Toyota Proace Verso minder på mange måder om en almindelig personbil. Dog er der tale om en bil, med plads til helt op til ni personer, og som samtidig føles rummelig, praktisk og komfortabel.

Design, der passer til en aktiv livsstil

Toyota har længe haft en tradition for at lave fleksible minibusser - og med Proace Verso, har de i den grad skabt endnu en af slagsen. Med sine mange praktiske funktioner, en innovativ teknologi, er Proace Verso en minibus, hvor der er plads til at samle hele familien.

Beregn byttepris

1/1

Book prøvetur

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.


Serviceaftale

Er du træt af værkstedsregninger? Med en Via Biler Serviceaftale er alt inklusivt, og du slipper for at bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger.


Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. I en Via Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.


Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud - uanset om du vil lægge en udbetaling eller ej.