Toyota RAV4

Få meget mere SUV for pengene

Miljørigtig kørsel
Eksklusivt interiør
Apple CarPlay
Nu som Plug-in Hybrid

 


Karrosseri
SUV


HK
175-306


0-100 km/t (sek.)
6-11,0


Brændstof
Benzin | Hybrid | Plug-in Hybrid


Energiklasse
B   A+


Km/l
14,3-100

Med sin robuste fremtoning, sit lækre interiør og sine ægte terrænegenskaber er Toyota RAV4 designet til at skille sig ud.

Med RAV4 får du en SUV, der giver dig ekstra power og sikkerhed på alle typer veje - samt et iøjnefaldende ydre design og et eksklusivt indre. Vælger du hybridudgaven, går du heller ikke på kompromis med miljørigtig kørsel. RAV4 er bygget på en helt ny og innovativ Toyota-platform, der blandt meget andet giver dig markant bedre køreegenskaber.

Ægte SUV. Ægte hybrid. Ingen halve løsninger.

Den nye RAV4 er en hybrid-SUV i absolut særklasse - med træk på alle hjul. Kombinationen af lavt tyngdepunkt og stift karrosseri giver friske køreegenskaber, uanset om du kører i byen eller i det åbne terræn - og begge steder med en imponerende brændstofeffektivitet.

Der er hybrid. Og så er der Toyota Hybrid.

Med den nye RAV4 får du power og sikkerhed uden at gå på kompromis med miljørigtig kørsel. Ved bykørsel har du et godt overblik takket være den høje siddeposition; kørestillingen styrker din oplevelse af kontrol; og kabinen sætter en ny standard for rummelighed og eksklusiv komfort.

Den nye kraftfulde 2.5 liters Dynamic Force benzinhybridmotor med selvopladning giver RAV4 al den motorkraft, du behøver – uden begrænsninger i rækkevidde, mens den komfortable og støjsvage køreoplevelse bevares.

Beregn byttepris

1/1

Toyota RAV4 Plug-in Hybrid - den kraftigste nogensinde

Bestil den nye RAV4 Plug-in Hybrid - med hele 306 HK og en trækevne på op til 1.500 kg!

Over 75 km på ren el

RAV4 Plug-in Hybrid kommer med et intelligent firehjulstræk, der understøttes af to elmotorer – én til forhjulene og én til baghjulene. Sammen med 2.5-liters benzinmotoren sender hybridsystemet dig fra 0-100 km/t på blot 6 sekunder!*

Bilens nye store lithium-ion-batteri, der kan lades op med ladestik, bidrager til en brændstoføkonomi på 100 km/l og en CO2-udledning på lige under 22 g/km.*

Med muligheden for at vælge mellem fire forskellige kombinationer af modes kan du skifte problemfrit fra hybrid til ren el-kørsel, hvor RAV4 Plug-in Hybrid har en rækkevidde på mere end 75 km.* Og det er endda uden at gå på kompromis med accelerationen, da det nye el-system kan accelerere op til 135 km/t helt uden hjælp fra benzinmotoren.

*Foreløbige tal målt efter WLTP. Der kan forekomme afvigelser på forbrug og CO2 alt afhængig af udstyrsversion. Med forbehold for at batteriet og kørselsforhold tillader det. Afventer typegodkendelse.

Bestil den allerede nu

Kontakt os for at høre mere.

1/1

Book prøvetur

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.


Serviceaftale

Er du træt af værkstedsregninger? Med en Via Biler Serviceaftale er alt inklusivt, og du slipper for at bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger.


Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. I en Via Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.


Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud - uanset om du vil lægge en udbetaling eller ej.