Toyota RAV4

Få meget mere SUV for pengene

Innovativ teknologi
Eksklusivt interiør
Apple CarPlay


Karrosseri
SUV


HK
175-218


0-100 km/t (sek.)
8,1-9,9


Brændstof
Benzin | Hybrid


Energiklasse
B   A+


Km/l
13,3-17,5

Med sin robuste fremtoning, sit lækre interiør og sine ægte terrænegenskaber er Toyota RAV4 designet til at skille sig ud.

Med RAV4 får du en SUV, der giver dig ekstra power og sikkerhed på alle typer veje - samt et iøjnefaldende ydre design og et eksklusivt indre. RAV4 er bygget på en helt ny og innovativ Toyota-platform, der blandt meget andet giver dig markant bedre køreegenskaber.

Ægte SUV. Ægte hybrid. Ingen halve løsninger.

Den nye RAV4 er en hybrid-SUV i absolut særklasse - med træk på alle hjul. Kombinationen af lavt tyngdepunkt og stift karrosseri giver friske køreegenskaber, uanset om du kører i byen eller i det åbne terræn - og begge steder med en imponerende brændstofeffektivitet.

Der er hybrid. Og så er der Toyota Hybrid.

Med den nye RAV4 får du power og sikkerhed uden at gå på kompromis. Ved bykørsel har du et godt overblik takket være den høje siddeposition; kørestillingen styrker din oplevelse af kontrol; og kabinen sætter en ny standard for rummelighed og eksklusiv komfort.

Den nye kraftfulde 2.5 liters Dynamic Force benzinhybridmotor med selvopladning giver RAV4 al den motorkraft, du behøver – uden begrænsninger i rækkevidde, mens den komfortable og støjsvage køreoplevelse bevares.

Hvad er min bil værd?

  • Indtast nummerplade
  • Bilens stand
  • Kontaktoplysninger

Indtast nummerplade

Følg Via Biler på YouTube

På vores YouTube kanal, kan du løbende følge med i vores Bil Reviews af nye bilmodeller og sjove brugte biler, som vi har fået på lager!

Galleri RAV4 Side
Galleri RAV4 Front
Galleri RAV4 Bagfra
Galleri RAV4 Hjul
Galleri RAV4 Interiør
Galleri RAV4 Kopholder
Galleri RAV4 Automatgear
Galleri RAV4 Forsæder
Galleri RAV4 Bagsæder
Galleri RAV4 Bagagerum
Galleri RAV4 Motor

Book prøvetur

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.


Serviceaftale

En serviceaftale hos Via Biler er tryghed for dig og din bil. Alle serviceeftersyn og vedligeholdelsesreparationer er inklusive, så du ikke længere skal bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger.


Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. I en Via Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.


Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud - uanset om du vil lægge en udbetaling eller ej.