Karrosseri
Coupé


HK
258-340


0-100 km/t (sek.)
4,3


Brændstof
Benzin


Energiklasse
C-B


Km/l
12,2-13,2

Toyota GR Supra

Aerodynamisk racerdesign
Powerfuld præstation
Supras sjæl

De angivne værdier er de laveste og højeste i motorprogrammet og ikke nødvendigvis repræsentative for en specifik modelkombination. Det angivne brændstofforbrug og CO2-udslip er beregnet ud fra blandet kørsel (EU-norm). Det virkelige brændstofforbrug kan afvige alt efter kørselsmønster og kørestil. De viste billeder kan afvige fra de danske specifikationer og kan indeholde ekstraudstyr og tilbehør der kan udløse ekstraomkostninger. Farverne kan variere fra virkeligheden.

Legenden er tilbage

Toyota Supra har siden 70'erne banet vejen for måden vi tænker, udvikler og producerer sportsvogne. Supra har altid været elsket af bilentusiaster verden over, og med det i mente, har det været en stor opgave, at skulle genskabe legenden. Den nye Toyota GR Supra har fået et moderne og nutidigt racerdesign, som drager paralleller til den klassiske James Bond-bil, Toyota 2000GT fra 1967.

Kraftig motor

Toyota GR Supra fås i to forskellige motorvarianter. Den lille GR Supra har en herlig 4-cylindret 2,0-liters motor, som yder 258HK. GR Supra 2,0 vejer 100 kg. mindre end storebroren, og vil derfor føles ganske hurtig, selvom den yder færre hestekræfter. Hvis man skal have den fulde GR Supra oplevelse, skal man op i den store model, hvor man får en fænomenal 6-cylindret 3,0-liters Turbo-Scroll motor, der yder hele 340HK og kører fra 0-100 km/t. på bare 4,3 sekunder.

Design

Da man skulle designe den nye GR Supra, havde man fuld fokus på aerodynamikken. Toyota GAZOO Racing har derfor spillet en stor rolle i designet af GR Supra, og med deres ekspertise indenfor international motorsport, har bilen fået de optimale aerodynamiske træk- og løfteegenskaber.

Hvad er min bil værd?

  • Indtast nummerplade
  • Bilens stand
  • Kontaktoplysninger

Indtast nummerplade

Galleri 1
Galleri 2
Galleri 3
Galleri 4
Galleri 5

Spørgsmål? Kontakt os her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.


Serviceaftale

En serviceaftale hos Via Biler er tryghed for dig og din bil. Alle serviceeftersyn og vedligeholdelsesreparationer er inklusive, så du ikke længere skal bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger.


Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. I en Via Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.


Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud - uanset om du vil lægge en udbetaling eller ej.