Karrosseri
Varebil


HK
75-130


0-100 km/t (sek.)
-


Brændstof
Benzin | Diesel


Energiklasse
B   A


Km/l
13,5-18,5

Toyota Proace City

 Bygget til din forretning
 Kraftfuldt træk
 Avanceret teknologi
 Rummeligt varerum

Toyota Proace har fået en lillebror! Byd hjerteligt velkommen til Toyota Proace City.

Et væld af muligheder

Proace City er en alsidig og funktionel varebil. Her er tale om en model, der i den grad er klar, når du er. Den fås i et væld af varianter, og med alt lige fra Medium og Long akselafstand til en lastevne på til 1.000 kg. Derfor tør vi godt sige, at Proace City er bygget til dig og din forretning.

Rummelig og komfortabel

I den nye Toyota Proace City vil du opleve en suverænt rummelig kabine, et velorganiseret instrumentbræt samt en række yderst komfortable sæder. Som om det ikke var nok, så gør det generøse varerum det muligt at få plads til hele to Europaller side om side. 

Avanceret teknologi

Den nye Proace City kommer med avanceret teknologi og intelligente sikkerhedssystemer.

Proace City Comfort One leveres således med den ultimative udstyrspakke, der bl.a. inkluderer en omfattende sikkerhedspakke med både skiltegenkendelse, træthedsovervågning, automatisk nødbremse samt vognbaneassistent og adaptiv fartpilot.

Galleri Proace City Fra Siden
Galleri Proace City Forfra
Galleri Proace City Forlygte
Galleri Proace City Detalje Side
Galleri Proace City Rat Og Multimedie
Galleri Proace City Sæder
Galleri Proace City Bagagerum

Ny varebil?

Lad os kontakte dig, så vi sammen kan finde din nye varebil. Udfyld formularen herunder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.


Serviceaftale

Er du træt af værkstedsregninger? Med en Via Biler Serviceaftale er alt inklusivt, og du slipper for at bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger.


Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. I en Via Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.


Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud - uanset om du vil lægge en udbetaling eller ej.