Karrosseri
Varebil


HK
95-180


0-100 km/t (sek.)
10,0-15,5


Brændstof
Diesel


Energiklasse
B   C   D


Km/l
14,9-20,8

Toyota Proace

Alt-i-én-bilen
 Tilpasses til dine behov
 Rummeligt varerum

Et utal af varianter

Toyota Proace er en ægte alt-i-én bil, og så findes den i et utal af variationer. Medium eller long, stærk eller stærkere motor, én eller to skydedøre, tophængslet bagdør eller to splitdøre?

Plads til både last og mandskab

Den nye Toyota Proace har et rummeligt varerum på op til 7 m3 og er fuld af løsninger, så du kan transportere dine varer eller dit værktøj smartest muligt. Blandt andet er varerummet lettilgængeligt, så du nemt kan læsse varebilen. Også i forhold til din arbejdsdag og dine daglige opgaver er Proace fuld af muligheder. Varebilens indretning kan tage hensyn til behovet for en mobil kontorplads; det lave støjniveau og de ergonomiske sæder gør din dag i bilen behagelig, alt imens den gode plads i kabinen giver mulighed for at køre flere sammen – uden at frygte for komforten. Faktisk har Proace fin plads til tre velvoksne håndværkere.

Tilpas Proace til dine behov

Proace er med andre ord en unik varebil, der kan tilpasses individuelle behov. Den nye Proace kommer i et stort modeludvalg. Du kan få Proace i forskellige længder, Medium og Long, og med praktisk udstyr såsom Smart Cargo og Mobile Office.

Med Smart Cargo-systemet kan varebilens passagersæde vippes, så kabinen får ekstra opbevaringsplads, mens en smart luge mellem varerummet og kabinen giver en lastelængde, der øges med 116 cm.

360°-salgsindsats

Vil du vide mere om varerumsmål, lasteevne og de mange udstyrsmuligheder i den nye Proace, så kontakt din nærmeste Via Biler Erhvervsafdeling. Vi leverer selvfølgelig Proace med vores 360°-salgsindsats, hvor vi tager os af alt det, du som erhvervskunde har brug for til din varebil – hvad end det er ekstraudstyr, lakforsegling, undervognsbehandling, finansiering, serviceaftale, forsikring, specialindretning eller noget helt ottende. Vi tager os af din bil – så du kan tage dig af din forretning.

Galleri Proace Side
Galleri Proace Udenfor
Galleri Proace Fiskeri
Galleri Proace Indretning
Galleri Proace Forsæder
Galleri Proace Opbevaring
Galleri Proace Side2

Ny varebil?

Lad os kontakte dig, så vi sammen kan finde din nye varebil. Udfyld formularen herunder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.


Serviceaftale

Er du træt af værkstedsregninger? Med en Via Biler Serviceaftale er alt inklusivt, og du slipper for at bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger.


Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. I en Via Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.


Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud - uanset om du vil lægge en udbetaling eller ej.