Karrosseri
Minibus


HK
102-130


0-100 km/t (sek.)
11,5-13,0


Brændstof
Benzin | Diesel


Energiklasse
B   A   A+


Km/l
14,3-19,6

Toyota Proace City Verso

Plads til alt og alle
Fleksibel
 Intelligent sikkerhedspakke
Praktisk og komfortabel

De angivne værdier er de laveste og højeste i motorprogrammet og ikke nødvendigvis repræsentative for en specifik modelkombination. Det angivne brændstofforbrug og CO2-udslip er beregnet ud fra blandet kørsel (EU-norm). Det virkelige brændstofforbrug kan afvige alt efter kørselsmønster og kørestil. De viste billeder kan afvige fra de danske specifikationer og kan indeholde ekstraudstyr og tilbehør der kan udløse ekstraomkostninger. Farverne kan variere fra virkeligheden.

Byd stort velkommen til et nyt skud på Toyota-stammen: Den rummelige og fleksible minibus Toyota Proace City Verso.

Fleksibilitet og rummelighed til hele familien

I den nye Proace City Verso er der plads til alt og alle. Den rummelige minibus kommer nemlig både som Medium og Long og med helt op til 7 siddepladser. Derudover er du garanteret god komfort uanset om du befinder dig bag rettet eller er passager. Afhængigt af hvilken model du vælger, kan du få glæde af både armlæn til føreren eller masser af god opbevaringsplads. Bilens sæder er desuden foldbare, hvilket gør, at du let kan udvide lastrummet maksimalt, uden at det går udover dine passageres komfort og sikkerhed.

Hvad er min bil værd?

  • Indtast nummerplade
  • Bilens stand
  • Kontaktoplysninger

Indtast nummerplade

Galleri Proace City Verso Fra Siden Med Trailer
Galleri Proace City Verso Bagfra
Galleri Proace City Verso Rat Og Multimedie
Galleri Proace City Verso Forsæder
Galleri Proace City Verso Bagsæder
Galleri Proace City Verso Bagagerum Indefra
Galleri Proace City Verso Bagagerum Udefra
Galleri Proace City Verso Åbne Døre

Book prøvetur

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.


Serviceaftale

En serviceaftale hos Via Biler er tryghed for dig og din bil. Alle serviceeftersyn og vedligeholdelsesreparationer er inklusive, så du ikke længere skal bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger.


Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. I en Via Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.


Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud - uanset om du vil lægge en udbetaling eller ej.