Toyota Proace City Verso

Plads til alt og alle
Fleksibel
 Intelligent sikkerhedspakke
Praktisk og komfortabel
 


Karrosseri
Minibus


HK
102-130


0-100 km/t (sek.)
11,5-13,0


Brændstof
Benzin | Diesel


Energiklasse
B   A   A+


Km/l
14,3-19,6

Byd stort velkommen til et nyt skud på Toyota-stammen: Den rummelige og fleksible minibus Toyota Proace City Verso.

Fleksibilitet og rummelighed til hele familien

I den nye Proace City Verso er der plads til alt og alle. Den rummelige minibus kommer nemlig både som Medium og Long og med helt op til 7 siddepladser. Derudover er du garanteret god komfort uanset om du befinder dig bag rettet eller er passager. Afhængigt af hvilken model du vælger, kan du få glæde af både armlæn til føreren eller masser af god opbevaringsplads. Bilens sæder er desuden foldbare, hvilket gør, at du let kan udvide lastrummet maksimalt, uden at det går udover dine passageres komfort og sikkerhed.

Beregn byttepris

1/1

Book prøvetur

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.


Serviceaftale

Er du træt af værkstedsregninger? Med en Via Biler Serviceaftale er alt inklusivt, og du slipper for at bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger.


Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. I en Via Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.


Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud - uanset om du vil lægge en udbetaling eller ej.