Toyota Yaris Cross

Rummelig & Høj
Flot design
 Lavt brændstofforbrug
 Fuld af udstyr
Intelligent Firehjulstræk


Karrosseri
Crossover


HK
116


0-100 km/t (sek.)
11,8


Brændstof
Hybrid


Energiklasse
A++


Km/l
20,4 - 22,7

Yaris Cross - Årets Bil i Europa 2021 har fået vokseværk og kører nu også Offroad

Byd velkommen til den nye Toyota Yaris Cross der nu har vokset sig 240 mm længere, 20 mm bredere og 90 mm højere. Med fjernstyring af bilen via app og piano sorte detaljer i kabinen, vil du være omhyllet af luksus når du skal ud på dit næste eventyr - i byen eller i naturen. Med sit nye robuste design, beskyttende underskjolde og mulighed for elektrisk firehjulstræk, får du nu en gennemtestet 4. generations ledningsfri hybrid med ægte SUV-dna, der kører langt på literen og samtidigt gør det nemt at finde en parkeringsplads i byen - en rigtig crossover.

Unikt & Intelligent firehjulstræk

Det nye automatiske firhjulstræk skifter automatisk imellem forhjulstræk og firehjulstræk og øger derved sikkerheden, når du kører under skiftende vejforhold. Elektriske motorer driver firehjulstrækket, hvilket gør systemet lettere og derfor sørger for et lavere brændstofforbrug samt en CO2 udledning på kun 100-110g/km afhængigt om du kører med to- eller firehjulstræk. 

Vælger du at gå på opdagelse væk fra de faste veje, kan du manuelt vælge imellem firehjulstræk terræn- og sne-modes der gør at Yaris Cross kan klare selv barske stier og med det nye stive chassis samt sit lave tyngdepunkt er bilen meget vridningsstabil - det er SUV dna.

Komfort og Toyotas MyT App

Den nye Yaris Cross er rå på ydersiden, men på indersiden er den fyldt med praktiske og komfortable features. Med Toyotas MyT App kan du styre klimaanlægget, låse bilen op samt styre dit 9" infotainment system med navigation, hvori du får live trafikinformation der gør at du altid kommer hurtigt frem til dit mål.

I Toyota Yaris Cross er der selvfølgeligt også tænkt praktisk. Du kan vælge en automatisk elektrisk bagklap der åbnes ved at sætte foden under bilen, hvor du så nemt kan læsse cykler, ski eller oppakning ind i det store bagagerum med splitbagsæder og højdejusterbare gulv når du skal på tur.

Hvad er min bil værd?

  • Indtast nummerplade
  • Bilens stand
  • Kontaktoplysninger

Indtast nummerplade

Følg Via Biler på YouTube

På vores YouTube kanal, kan du løbende følge med i vores Bil Reviews af nye bilmodeller og sjove brugte biler, som vi har fået på lager!

Toyota New Yaris Cross Front Right
Toyota New Yaris Cross High Profile Left
TOYOTA NEW YARIS CROSS REAR LEFT Low
Toyota New Yaris Cross Interior 1
Yaris Cross Interieur
Toyotab Suvteaserimage

Book prøvetur

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.


Serviceaftale

En serviceaftale hos Via Biler er tryghed for dig og din bil. Alle serviceeftersyn og vedligeholdelsesreparationer er inklusive, så du ikke længere skal bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger.


Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. I en Via Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.


Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud - uanset om du vil lægge en udbetaling eller ej.