Karrosseri
SUV


HK
306


0-100 km/t (sek.)
6


Brændstof
Plug-in Hybrid


Energiklasse
-


Km/l
100

Toyota RAV4 Plug-in Hybrid

Kraftfuld og dynamisk SUV

Eksklusivt interiør
Apple CarPlay / Android Auto
Kører over 75 km på ren el
Markedets bedste hybridteknologi

De angivne værdier er de laveste og højeste i motorprogrammet og ikke nødvendigvis repræsentative for en specifik modelkombination. Det angivne brændstofforbrug og CO2-udslip er beregnet ud fra blandet kørsel (EU-norm). Det virkelige brændstofforbrug kan afvige alt efter kørselsmønster og kørestil. De viste billeder kan afvige fra de danske specifikationer og kan indeholde ekstraudstyr og tilbehør der kan udløse ekstraomkostninger. Farverne kan variere fra virkeligheden.

Få fingrende i Toyota RAV4 Plug-in Hybrid - med hele 306 HK og en trækevne på op til 1.500 kg!

Kraftfuld Plug-in Hybrid

RAV4 Plug-in Hybrid kommer med et intelligent firehjulstræk, der understøttes af to elmotorer – én til forhjulene og én til baghjulene. Sammen med 2.5-liters benzinmotoren sender hybridsystemet dig fra 0-100 km/t på blot 6 sekunder!*

Over 75 km på ren el

Bilens nye store lithium-ion-batteri, der kan lades op med ladestik, bidrager til en brændstoføkonomi på 100 km/l og en CO2-udledning på lige under 22 g/km.*

Med muligheden for at vælge mellem fire forskellige kombinationer af modes kan du skifte problemfrit fra hybrid til ren el-kørsel, hvor RAV4 Plug-in Hybrid har en rækkevidde på mere end 75 km.* Og det er endda uden at gå på kompromis med accelerationen, da det nye el-system kan accelerere op til 135 km/t helt uden hjælp fra benzinmotoren.


*Foreløbige tal målt efter WLTP. Der kan forekomme afvigelser på forbrug og CO2 alt afhængig af udstyrsversion. Med forbehold for at batteriet og kørselsforhold tillader det. Afventer typegodkendelse.

Hvad er min bil værd?

  • Indtast nummerplade
  • Bilens stand
  • Kontaktoplysninger

Indtast nummerplade

RAV4 Galleri 1
RAV4 Galleri 2
RAV4 Galleri 3
RAV4 Galleri 4
RAV4 Galleri 5

Aktuelle kampagner på RAV4 Plug-in Hybrid

Book prøvetur

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.


Serviceaftale

En serviceaftale hos Via Biler er tryghed for dig og din bil. Alle serviceeftersyn og vedligeholdelsesreparationer er inklusive, så du ikke længere skal bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger.


Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. I en Via Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.


Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud - uanset om du vil lægge en udbetaling eller ej.