Karrosseri
Pickup


HK
150-204


0-100 km/t (sek.)
10


Brændstof
Diesel


Energiklasse
F


Km/l
10,3-10,9

Toyota Hilux


 Pickup med råstyrke
 Tilpasses til dine behov
 Op til fem siddepladser
 Kraftfuldt træk

Pickup med råstyrke, pålidelighed og kraftfuldt træk

Toyota Hilux har i næsten 50 år klaret barske forhold og hårde udfordringer, og den har udholdt selv de skrappeste tests i blandt andet Andesbjergene, Australiens Outback, på Nordpolen og senest i den namibiske ørken. Nu er Toyota klar med ottende generation af Hilux – en kraftfuld, robust og utrættelig arbejdskammerat.

Den nye Toyota Hilux 

Kongen af pickups kommer i en ny og forbedret udgave i 2021. Den nye Toyota Hilux får et markant og moderne design, og så fås den i flere motorvarianter. Hilux kommer med den kendte 150HK motor med manuel gear, men nu også i en 2,8L med automatgear, 204HK og svimlende 500NM - den trække op til 3.500 kg. Den nye Hilux har masser af features og kommer i udstyrsvarianterne T2, T3 og T4 Invincible.

Passer til dine behov

Hilux kan tilpasses, så den lever op til lige netop dine behov. Hilux fås som både Single Cab med kort kabine, King Cab, hvor kabinen har fire sæder, og Double Cab, der har fuld kabine med plads til fem personer - og stadig plads til masser af udstyr og materiale. Gearkassen kan fås som 6-trins manuel eller 6-trins automatisk. Den automatiske gearkasse er intelligent og forudser gear ud fra din kørestil, uanset om det er landevej eller terræn.

Sikker og ikke mindst behagelig kørsel

Toyota har også tænkt på god komfort, køreglæde og sikkerhed med Toyota Hilux. Opgraderede bladfjedre og støddæmpere gør din kørsel mere behagelig, mens lyddæmpede motorer giver langt mindre støj i kabinen og dermed en bedre køreoplevelse – også når motoren yder et højt moment. Det betyder, at pickuppen er uovertruffen som både arbejdshest og som bil til de daglige gøremål.

Toyota Hilux 015
Toyota Hilux 011
Toyota Hilux 018
1600X900 Ny Toyota Hilux 2020 9 Tcm 25 2135488
1600X900 Ny Toyota Hilux 2020 8 Tcm 25 2135482

Ny varebil?

Lad os kontakte dig, så vi sammen kan finde din nye varebil. Udfyld formularen herunder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.


Serviceaftale

Er du træt af værkstedsregninger? Med en Via Biler Serviceaftale er alt inklusivt, og du slipper for at bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger.


Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. I en Via Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.


Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud - uanset om du vil lægge en udbetaling eller ej.