Toyota C-HR

Ny motor. Mere kraft.

Rummelig crossover
 Nyeste hybridteknologi
 Lavt brændstofforbrug
Fuld af udstyr

 


Karrosseri
Crossover


HK
122 | 184 HK


0-100 km/t (sek.)
8,2-11,0


Brændstof
Hybrid


Energiklasse
A+   A++


Km/l
18,9 - 20,8

Crossoveren der følger dit flow

Tag plads, læg hænderne på rattet, og glæd dig til en køreoplevelse i særklasse. Toyota C-HR byder på en sjælden kombination af ophøjet komfort og knivskarp kontrol. Forestil dig, at du kører i en sportslig hatchback, men komforten minder mere om en eksklusiv SUV - så har du et godt billede af den lækre C-HR.

Hybrid i verdensklasse

Toyota C-HR fås med Toyotas avancerede hybridsystem med enten en 1.8 liters hybridmotor og 122 HK eller en 2.0 liters hybridmotor og hele 184 HK. Begge varianter kommer som standard med automatgear.

Toyota C-HR har en imponerende standardpakke, som blandt meget andet indeholder 17” alufælge, adaptiv fartpilot og 8" multimediedisplay inkl. Apple CarPlay og bakkamera.

Beregn byttepris

1/1

Book prøvetur

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.


Serviceaftale

Er du træt af værkstedsregninger? Med en Via Biler Serviceaftale er alt inklusivt, og du slipper for at bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger.


Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. I en Via Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.


Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud - uanset om du vil lægge en udbetaling eller ej.