Toyota C-HR

Ny motor. Mere kraft.

Rummelig crossover
 Nyeste hybridteknologi
 Lavt brændstofforbrug
Fuld af udstyr

 


Karrosseri
Crossover


HK
116 | 184 HK


0-100 km/t (sek.)
8,2-11,0


Brændstof
Benzin | Hybrid


Energiklasse
B   A++


Km/l
14,7 | 20,8

Crossoveren der følger dit flow

Tag plads, læg hænderne på rattet og glæd dig til en køreoplevelse i særklasse. Toyota C-HR byder på en sjælden kombination af ophøjet komfort og knivskarp kontrol. Forestil dig, at du kører i en sportslig hatchback, men komforten minder mere om en eksklusiv SUV - så har du et godt billede af den lækre C-HR.

Ny Toyota C-HR C-HIC ROYALE

Den nye C-HR C-HIC Royale imponerer med et endnu flottere design og en stærk 2.0 liters hybridmotor med hele 184 HK, der går fra 0-100 km/t på kun 8,2 sekunder.

Hybrid i verdensklasse

Toyota C-HR fås med Toyotas avancerede hybridsystem, der kombinerer en 1.8 liters benzinmotor med elmotor. Du kan også vælge C-HR med en 1.2 liters turbo-benzinmotor parret med enten en 6-trins manuel gearkasse eller det trinløse automatgear Multidrive S.

Toyota C-HR har en imponerende standardpakke, som blandt meget andet indeholder 17” alufælge, adaptiv fartpilot og 8" multimediedisplay inkl. Apple CarPlay og bakkamera. Toyota C-HR C-ENTER er den eneste model, som udelukkende er udstyret med standardudstyr. De andre modeller C-LUB, C-HIC og C-HIC Royale har mere ekstraudstyr og flere features, og så er der yderligere fokus på design og luksus.

Beregn byttepris

1/1

Udvalgte varianter af Toyota C-HR

Model Brændstof Energiklasse |
Km/l | CO2 g/km
Halvårlig grøn
ejerafgift kr.
Vejledende
udsalgspris
C-LUB 1.8 Hybrid (122 HK) aut. gear Benzin A+ | 20,4 | 110 460 291.890 kr.

Specifikationer, udstyr og priser kan ændres uden forudgående varsel. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer, udsolgte modeller samt tastefejl. De angivne priser er fra-priser. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for yderligere oplysninger om energiklasse, brændstofforbrug og CO2-udledning.

Book prøvetur

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.


Serviceaftale

Er du træt af værkstedsregninger? Med en Via Biler Serviceaftale er alt inklusivt, og du slipper for at bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger.


Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. I en Via Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.


Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud - uanset om du vil lægge en udbetaling eller ej.