Toyota GR Yaris

Permanent firehjulstræk
Designet til Rally
Fuld alu & carbon konstruktion
 


Karrosseri
Hatchback


HK
261


0-100 km/t (sek.)
5,2


Brændstof
Benzin


Energiklasse
C


Km/l
12,2

The new kid on the block

Med GR Yaris skriver Toyota endnu en gang historie - udviklet i samarbejde ed Gazoo Racing Team til Rally sporten, kan GR Yaris bryste sig med en aluminiums og carbon konstruktion der gør bilen ultra let.
Hjul og Bremser er tilsvarenede blevet opgraderet til at have bl.a. opgraderede Supra bremser foran og racing affjedring for at kunne håndtere de ekstreme kræfter denne bil har.

Verdens kraftigste 1,6l 3 cylinder motor

Toyota har udviklet en helt særlig motor til denne bil, da det drejer som om verdens kraftigste 1,6l 3 cylinder turboladet motor som producerer 261hk i en ultra let bil.
Dette resulterer i omkring 200hk per ton da karosseriet er bygget i alu og carbon, men ikke mindst fordi man kunne spare vægt på motoren ved at lave denne så let og samtidigt kraftig som muligt.

Permanent firehjulstræk

Da Bilen er bygget både så let og kraftig som overhovedet muligt, var det ikke mindst pga Rally DNA'en vigtigt at give denne bil permanent firehjulstræk.
Firehjulstrækket kan sættes til en kræftfordeling på 50/50, 40/60 og 30/70 med mest kræfter på bagakslen så du altid har fuld kontrol.

Beregn byttepris

1/1

Spørgsmål? Kontakt os her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.


Serviceaftale

Er du træt af værkstedsregninger? Med en Via Biler Serviceaftale er alt inklusivt, og du slipper for at bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger.


Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. I en Via Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.


Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud - uanset om du vil lægge en udbetaling eller ej.