Karrosseri
Hatchback


HK
261


0-100 km/t (sek.)
5,2


Brændstof
Benzin


Energiklasse
C


Km/l
12,2

Toyota GR Yaris

Permanent firehjulstræk
Designet til Rally
Fuld alu & carbon konstruktion

De angivne værdier er de laveste og højeste i motorprogrammet og ikke nødvendigvis repræsentative for en specifik modelkombination. Det angivne brændstofforbrug og CO2-udslip er beregnet ud fra blandet kørsel (EU-norm). Det virkelige brændstofforbrug kan afvige alt efter kørselsmønster og kørestil. De viste billeder kan afvige fra de danske specifikationer og kan indeholde ekstraudstyr og tilbehør der kan udløse ekstraomkostninger. Farverne kan variere fra virkeligheden.

The new kid on the block

Med GR Yaris skriver Toyota endnu en gang historie - udviklet i samarbejde ed Gazoo Racing Team til Rally sporten, kan GR Yaris bryste sig med en aluminiums og carbon konstruktion der gør bilen ultra let.
Hjul og Bremser er tilsvarenede blevet opgraderet til at have bl.a. opgraderede Supra bremser foran og racing affjedring for at kunne håndtere de ekstreme kræfter denne bil har.

Verdens kraftigste 1,6l 3 cylinder motor

Toyota har udviklet en helt særlig motor til denne bil, da det drejer som om verdens kraftigste 1,6l 3 cylinder turboladet motor som producerer 261hk i en ultra let bil.
Dette resulterer i omkring 200hk per ton da karosseriet er bygget i alu og carbon, men ikke mindst fordi man kunne spare vægt på motoren ved at lave denne så let og samtidigt kraftig som muligt.

Permanent firehjulstræk

Da Bilen er bygget både så let og kraftig som overhovedet muligt, var det ikke mindst pga Rally DNA'en vigtigt at give denne bil permanent firehjulstræk.
Firehjulstrækket kan sættes til en kræftfordeling på 50/50, 40/60 og 30/70 med mest kræfter på bagakslen så du altid har fuld kontrol.

Hvad er min bil værd?

  • Indtast nummerplade
  • Bilens stand
  • Kontaktoplysninger

Indtast nummerplade

Følg Via Biler på YouTube

På vores YouTube kanal, kan du løbende følge med i vores Bil Reviews af nye bilmodeller og sjove brugte biler, som vi har fået på lager!

25895
25890
25888
25892
25889
25886

Spørgsmål? Kontakt os her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.


Serviceaftale

En serviceaftale hos Via Biler er tryghed for dig og din bil. Alle serviceeftersyn og vedligeholdelsesreparationer er inklusive, så du ikke længere skal bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger.


Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. I en Via Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.


Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud - uanset om du vil lægge en udbetaling eller ej.