MyT Connected Services

Opbevar alle oplysninger om din bil på ét sted. Planlæg din rejse. Bestil eftersyn, serviceaftaler, undersøgelser, reparationer og meget mere. Alt dette kan du nu gøre direkte fra MyT Connected Services. Her har Toyota samlet en række tjenester, som sparer dig for både tid og bekymringer – uanset om du er inde i eller uden for bilen.

MyT Connected Services inkluderer MyT Multimedia og MyT App, som hver især giver dig adgang til en række tjenester, der gør det både sjovere og mere sikkert at være bag rattet i din Toyota.

MyT App

Kom i gang med at bruge MyT Connected Services ved at oprette og aktivere din MyT konto. Det gør du ved at oprette en bruger her, eller ved at hente MyT mobil-appen, indtaste de relevante informationer om din bil og færdiggøre din registrering.

Nu er du koblet op til din Toyota og kan kommunikere med den via din smartphone. Selv når du ikke sidder i bilen. Du kan bl.a. få analyseret din kørsel eller få tips til at få det maksimale ud af din Hybrid.

Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte din lokale Via Biler Toyota forhandler, så hjælper vi dig.

MyT Multimedia

Her er tale om et intuitivt multimediesystem, hvor du via Apple CarPlay eller Android Auto får adgang til diverse apps, der gør køreturen endnu sjovere.

Du har desuden mulighed for at blive informeret om advarsler vedrørende fartkontrol, visning af tankstationer, parkeringsmuligheder i området og meget andet.

Del rejsen med din bil

Planlæg din rejse hjemmefra og send den til Toyotas navigationssystem. Nu kan du nemt og sikkert påbegynde din tur.

Vejrændringer på ruten

Få en oversigt over din destinations vejrforhold. Du kan også indtaste dine foretrukne steder, så du altid er opdateret med den nyeste vejrudsigt.

Køredata

Med MyT Connected Services kan du indsamle dine bildata og få en praktisk analyse af dit kørselsforbrug.

Servicepåmindelser

 Nu er det slut med at gå glip af serviceeftersyn. MyT Connected Services sender dig en påmindelse, når det er tid til serviceeftersyn.