Køb en Toyota uden at lægge en krone

Røgen fra nytårsraketterne har knap nok lagt sig, før endnu et nytårsbrag lyder. Det sker, når Toyota inviterer til åbent hus ved Toyota Markedsdage i weekenden 8. - 9. januar i det nye år. Her vil flere modeller kunne købes uden at lægge en krone i udbetaling. Derudover frister Toyota fra 1. til 23. januar med flere attraktive pakketilbud, hvor man bl.a. kan få ekstraudstyr til en værdi af op til 18.000 kr. med helt gratis.

Onsdag den 29. december 2021

Når Toyota inviterer til Markedsdage i starten af det nye år, bliver det muligt at købe en bil uden at lægge en eneste krone i udbetaling. Toyota præsenterer nemlig i perioden 1. – 23. januar et såkaldt 0-lån – et lån helt uden udbetaling – med en særlig attraktiv rente fra 3,55 procent. Det betyder, at der er store besparelser at hente, uanset om man låner 100.000 kr., 200.000 kr. eller 300.000 til en fabriksny bil med nul kroner i udbetaling.

Helt konkret er det muligt at blive ejer af en fabriksny Toyota Yaris 1.0 Essential med 0 kr. i udbetaling og en månedlig ydelse på 1.861 kr. Bilmodellen, der er kåret som Årets Bil i Europa 2021, og som er den mest populære Toyota-model i Danmark, har normalt en pris på 144.990 kr. inkl. leveringsomkostninger.

Hvis man er til en noget større bil, vil man kunne blive ejer af en fabriksny Toyota Corolla Hybrid for lidt over 3.200 kr. om måneden, uden man behøver lægge en eneste krone i udbetaling, ligesom den skarpt designede Toyota C-HR Hybrid i udstyrsudgaven C-LUB med Smart-pakke kan fås for godt 3.700 kr. om måneden også uden at lægge en krone i udbetaling.

Smart-pakke til 18.000 kr. uden beregning

Toyota Markedsdage er dog også andet end nul kroner i udbetaling. Toyota frister således med flere andre attraktive tilbud. Det er bl.a. muligt at få ekstraudstyr med til en værdi af op til 18.000 kr. helt gratis i perioden fra 1. til 23. januar 2022, hvis man vælger Toyota Corolla 1.8 Hybrid hatchback eller den endnu mere rummelige stationcarudgave i udstyrsvarianten Active med Smart-pakke.

Her følger Smart-pakken til en værdi på 18.000 kr. nemlig med uden beregning. Den rummer bl.a. udstyr som nøglefri betjening, head-up display i farver i forruden, regnsensor, multiinformationsdisplay med 3D-effekt, automatisk foldbare sidespejle med varme og til stationcar-udgaven også en elektrisk bagklap med håndfri betjening.

Ligeledes kan man få en Smart-pakke til en værdi af 15.000 kr. med til Toyota C-HR 1.8 C-LUB helt uden merpris. Så vil man bl.a. kunne nyde den nøglefrie betjening samt den ekstra sikkerhed, der følger med, gennem overvågningen af de blinde vinkler og advarslen og aktiv nødbremsning for tværgående trafik bagfra.

25 procents rabat på udstyrspakker

Endelig vil man også kunne spare 25 procent på forskellige udstyrspakker til en lang række Toyota-modeller lige fra den helt nye Toyota Aygo X, der introduceres senere i 2022, til Yaris, Yaris Cross, Corolla, Toyota C-HR og RAV4.

Toyota-forhandlere over hele landet er klar til at byde alle velkomne efter nytår – naturligvis stadig med stort hensyn til de nødvendige forholdsregler, som sundhedsmyndighederne anbefaler, med mundbind, sikker afstand, masser af håndsprit og rengøring af biler efter prøvekørsel.

Hvis man som kunde ikke føler sig helt tryg ved at bevæge sig hen til sin Toyota-forhandler, sidder bilrådgiverne også altid klar både ved telefonen og ved computerskærmen, hvor onlinemøder og videoopkald over mobilen er blevet hverdag.

Toyota Markedsdage løber af stablen hos alle landets autoriserede Toyota-forhandlere og varer far 1. januar 2022 til og med 23. januar 2022.