Toyota lancerer nyt koncept til elbilen bZ4X

En af Danmarks mest populære elbiler i første kvartal i år, Toyota bZ4X, bliver nu endnu mere attraktiv. Toyota lancerer nemlig et nyt koncept til bZ4X med 0 procent i rente og med tilbagekøbsgaranti på mindst billånets indfrielsesbeløb efter fem år. Elbilen bZ4X fås nu fra 329.990 kr. inkl. tre års service- og reparationsaftale, standardinstallation af ladeboks og batterigaranti på op til 10 år eller 1 mio. km og kan også privatleases for 3.999 kr. pr. måned med 9.999 kr. i førstegangsydelse.

Toyotas elbil, bZ4X, har i første kvartal markeret sig blandt de mest populære elbiler i Danmark med en niendeplads blandt over 100 forskellige elbilmodeller. Nu bliver den fuldt elektriske SUV endnu mere attraktiv, når Toyota lancerer et nyt koncept målrettet elbilen.

Med en rente på 0 procent og tilbagekøbsgaranti efter fem år på minimum indfrielsesbeløbet på billånet giver det en ekstra økonomisk tryghed i ejerskabet på et omskifteligt bilmarked. Man skal dog ikke vente alt for længe for at få den attraktive 0 procents rente, der gælder et begrænset antal biler.

Den særlige rente og tilbagekøbsgaranti er ikke det eneste, der gør bZ4X ekstra attraktiv. Toyota tilbyder også bZ4X til en vejledende udsalgspris fra 329.990 kr. Det betyder, at man med finansiering med 0 procent i rente og 20 procent i udbetaling kan sidde for blot 2.842 kr. pr. måned.

Privatleasing fra 3.999 kr. pr. måned
Den økonomiske tryghed i ejerskabet, der følger med den attraktive finansiering og tilbagekøbsgaranti på minimum indfrielsesbeløbet, gør, at det også er et interessant alternativ til privatleasing. Netop privatleasing er generelt i fremgang i Danmark, og Toyota tilbyder derfor også attraktiv privatleasing til bZ4X fra 3.999 kr. pr. måned over tre år med 15.000 km om året og en førstegangsydelse på 9.999 kr.

Hvis man vælger at få finansieret købet af bZ4X, følger flere fordele automatisk med. Man får bl.a. tre års eller 45.000 km service- og reparationsaftale, standardinstallation af ladeboks fra Norlys, batterigaranti på mindst 70 procents kapacitet i op til 10 år eller hele 1 mio. km samt den serviceaktiverede garanti, Toyota Relax, indtil bilens 10. år eller 185.000 km.

Toyota introducerede i starten af året et nyt modelår af bZ4X med flere tekniske forbedringer, der hver især er særdeles nyttige på danske breddegrader i frost og minusgrader. Et helt nyt batterivarmesystem bidrager således til hurtigere lynopladning ved lave temperaturer – og i særlig grad, når udetermometret viser minusgrader, og frosten trænger sig på. Toyota har tilført en ny vand-til-vand varmepumpe samt en varmejusteringsventil til varmekredsen for at hjælpe med at øge batteritemperaturen.

Energieffektiv stråleopvarmning
En avanceret og energieffektiv strålevarmer under ratstammen og på instrumentpanelet sikrer i de højeste udstyrede udgaver samtidig en hurtigere opvarmning af førerens og forsædepassagerens ben og fødder, så klimaanlægget ikke behøver at arbejde ligeså meget. Derved optimeres energiforbruget og rækkevidden på op til 513 km ifølge den standardiserede WLTP-test for den laveste udstyrsudgave, Elegant.

Netop Elegant-udgaven byder trods sin status som udgaven med mindst udstyr på en lang liste af udstyr som bl.a. 18" alufælge, 8" multimedieskærm, nøglefri betjening, fjernstyret klimaanlæg, adaptiv fartpilot med køfunktion, bakkamera, LED-lygter for og bag, varme i sæder og i læderrattet, tagræling, Toyota Smart Connect med cloud-navigation og over-the-air opdateringer, trådløs Apple CarPlay og Android Auto samt Toyotas seneste generation af sikkerhedspakken Toyota Safety Sense med automatisk nødbremse, vejkrydsassistent, vognbaneassistent med aktiv styring og en hel masse mere.

Det næste udstyrsniveau, Prestige, forkæler også sin ejer med bl.a. matrix-forlygter, 12,3” multimedieskærm, varme i forruden, trådløs smartphoneoplader, 360 graders panoramavisning, Blind Spot Monitor og altså den nye sikkerhedsfunktion, der skal være med til at forhindre kollissioner bagfra.

Topudgave med avanceret parkeringsassistent
I topudgaven, Executive, kan man nyde indtræk i kunstlæder, varme i bagsæderne og køling i forsæderne, en avanceret parkeringsassistent, bagklap med kick-sensor-funktion og den nye, effektive strålevarme til fører og forsædepassager.

Med Premium-pakken i tillæg får man yderligere bl.a. 20” alufælge, panoramaglastag, JBL premium lydanlæg, metallak og sortlakeret bitone tag. Man kan selvfølgelig også lade sig friste af en pakke med JBL premium lydanlæg og solcelletag, der kan forlænge rækkevidden med op til 1.800 km om året.

Det er endvidere muligt at vælge et avanceret firehjulstræk til hver eneste af de forskellige udstyrsudgaver, hvor man udover firehjulstrækket også får flere hestekræfter med – 218 hestekræfter mod de 204 i den forhjulstrukne udgave – som følge af, at der både sidder elmotorer på både forreste og bageste hjulaksel.