Toyota sætter manuelt gear i GR Supra

Kunder, bilentusiaster og fans af Toyotas motorsportsafdeling, Toyota GAZOO Racing, har talt. Og Toyota har lyttet. En af de mest ikoniske sportsvogne i verden, GR Supra, får nu manuelt gear. Det bekræfter Toyota efter måneders rygter og intense debatter på sociale medier og i entusiastkredse. Dermed vil man altså snart kunne vælge mellem enten manuelt gear eller automatgear til GR Supra.


Da Toyota for snart tre år siden introducerede femte generation af den legendariske sportsvogn, GR Supra, var interessen fra bilentusiaster overvældende. Interessen er blot steget yderligere i takt med den ene rosende biltest efter den anden.

I Danmark har GR Supra også vakt stor opsigt og begejstring – ikke mindst hos foreningen Danske Motorjournalister, hvis medlemmer tildelte GR Supra den største hæder for en sportsvogn i Danmark, da den vandt æresprisen, Bilglædeprisen, ved Årets Bil i Danmark 2020.

Hidtil har den heftige sportsvogn kun kunnet fås med 8-trins automatgear med mulighed for selv at skifte op og ned med palerne ved rattet. Men mange har drømt om et ægte, manuelt gear til GR Supra, og nu bekræfter Toyota altså, at det er lige, hvad der er på vej.

Skræddersyet til GR Supra

Faktisk har Toyota udviklet et helt nyt og skræddersyet manuelt gear til GR Supra, der skal være med til at skabe endnu tættere bånd til Toyotas motorsportsafdelings DNA og samtidig forbedre køreoplevelsen.

Man vil kunne kende den kommende manuelle udgave af GR Supra på et rødt Supra-skilt på bagenden.

Toyota har på nuværende tidspunkt ikke flere informationer om den nye manuelle pakke til GR Supra, så kunder, entusiaster og fans af GAZOO Racing må fortsat væbne sig med tålmodighed, inden bilen bliver præsenteret senere i år.